Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa gwo bocas

NOGEPA 0.5A
Basic Offshore Safety

BoekenLaatst geboekt 48 minuten geleden

De NOGEPA 0.5A Offshore Safety Introduction and Emergency Response Training is een verplichte basistraining voor een ieder, die op een offshore installatie gaat werken op de Noordzee. Tijdens de NOGEPA 0.5A training leert de cursist niet alleen de gevaren te herkennen en hoe te handelen in een noodsituatie. De cursist ontwikkelt tevens de vaardigheden om Eerste Hulp te verlenen, zichzelf te redden en brand te bestrijden. Voor de veiligheid van alle werknemers is het belangrijk dat men weet hoe men zichzelf en anderen in veiligheid kan brengen wanneer er ongelukken of problemen ontstaan op zee.

 • Tijdsduur:3 dag(en)
 • Aanvang:07:30
 • Certificering:NOGEPA 0.5A
 • Geldigheid:4 jaar
 • Prijs:€ 887,00 excl. NOGEPA registratiekosten (€ 10,00) excl. BTW, inclusief lunch, koffie / thee en het cursusmateriaal
 • Toelatingseisen:- Een geldig medisch certificaat voor de offshore
 • Locatie:Deze training wordt gegeven op de trainingslocatie van FMTC Schiphol
 • Beschikbare data:Klik hier voor de beschikbare data

Meer informatie over NOGEPA 0.5A Basic Offshore Safety

Basiscursus van 3 volle dagen waarbij u de theoretische en praktische kennis opdoet die benodigd is voor het veilig werken op de offshore in de Noordzee.

Inhoud:

 • Safety Introduction
 • Helicopter safety / HUET (Helicopter Underwater Escape Training) incl. EBS
 • Sea Survival & First Aid
 • Fire Fighting & Self Rescue

Safety Introduction is een theoretische module waarbij de cursist kennismaakt met verschillende types offshore platformen, de risico’s en gevaren, het beheersen van de veiligheid en het wonen en werken offshore.

Tijdens de Helicopter Safety leert de cursist theorie over het transport per helikopter en de risico’s die de reis per helikopter met zich meebrengt. Tijdens de praktijklessen leert de cursist door middel van de HUET (Helicopter Underwater Escape Training) de theorie in de praktijk te brengen.

Bij de module Sea Survival & First Aid leert de cursist hoe te overleven op zee en het verlenen van Eerste Hulp. In het trainingsbad wordt de praktijk hoe te overleven op zee geoefend in een reddingsvlot.

De laatste module Fire Fighting & Self Rescue gaat over brandveiligheid en brandbestrijding. Tijdens deze module leert de cursist de theorie en wordt deze ook toegepast in de praktijk. De cursist leert verschillende branden met verschillende blusmiddelen te blussen.

Via onderstaande knop “Boeken” komt u bij ons boekingsformulier terecht. Hier kunt u eenvoudig de training boeken wanneer het u uitkomt. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 020- 811 43 32 of neem contact op via ons contactformulier.

Boeken
Risicovrij: Gratis annuleren
geen vooruitbetaling nodig

Heeft deze informatie u geholpen?

Ja Nee

Bedankt voor je feedback!

Ons excuus daarvoor

Hoe kunnen we het verbeteren?


Volledige aanbod NOGEPA

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten

Inloggen