Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa ilt gwo bocas iso

Maritieme trainingen

STCW

Wereldwijd gecertificeerde, maritieme trainingen voor in de zeevaart.

Combinatie

Gecombineerde STCW trainingen

U kunt bij FMTC Schiphol Amsterdam alle veiligheidstrainingen voor de maritieme sector volgen. FMTC is het nieuwste veiligheidstrainingscentrum van Nederland en centraal gelegen op Schiphol Amsterdam. Het trainingscentrum FMTC Schiphol Amsterdam is onder andere erkend door STCW/ILENT. Wanneer u een goedgekeurde STCW training wilt volgen, kan dat op het moment wanneer het u uitkomt!

24/7

De scheepvaart is een wereld die dag en nacht, 7 dagen per week, doorgaat. Hierdoor is niet alleen de werkdruk hoog. Dat neemt ook risico’s met zich mee, die hoger zijn dan bij een baan op het vasteland. Om de veiligheid te waarborgen is het van belang om in het bezit te zijn van de erkende STCW certificaten. Wanneer u kiest voor een maritieme training bij FMTC weet u zeker, dat u altijd het juiste en meest recente certificaat behaalt.

Maritieme trainingen

Alle instructeurs bij FMTC zijn gecertificeerde mensen uit de praktijk, met jarenlange ervaring. Zij kennen de maritieme wereld als geen ander en kunnen de procedures en technieken op een boeiende manier overbrengen, waardoor de lesstof beter blijft hangen.

Naast onze maritieme trainingen zijn mogelijk onze offshore trainingen en de industrie trainingen ook interessant voor u.

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten

Inloggen