Menu
020 - 811 43 32

Dagelijks bereikbaar tussen 7:00 - 18:00

opito nogepa gwo bocas

Maritieme trainingen

STCW

Wereldwijd gecertificeerde, maritieme trainingen voor in de zeevaart.

Combinatie

Gecombineerde STCW trainingen

Maritieme trainingen

U kunt bij FMTC Amsterdam alle veiligheidstrainingen voor de maritieme sector volgen. En, niet onbelangrijk, op het moment dat het u uitkomt! FMTC is het nieuwste en meest geavanceerde veiligheidstrainingscentrum van Nederland. FMTC heeft een locatie naast Schiphol Amsterdam en bij Dordrecht, regio Rotterdam. Het trainingscentrum FMTC Schiphol Amsterdam en FMTC Dordrecht zijn onder andere erkend door STCW/ILENT. Wanneer u een goedgekeurde STCW training wilt volgen, kan dat op het moment wanneer het u uitkomt!

24/7

De scheepvaart is een wereld die dag en nacht, 7 dagen per week, doorgaat. Hierdoor is niet alleen de werkdruk hoog. Dat neemt ook risico’s met zich mee, die hoger zijn dan bij een baan op het vasteland. Om de veiligheid te waarborgen is het van belang om in het bezit te zijn van de erkende STCW certificaten. Om te mogen werken in de maritieme sector, dient u minimaal de STCW Basic Safety Training in uw bezit te hebben. Wanneer u kiest voor een maritieme training bij FMTC weet u zeker, dat u altijd het juiste en meest recente certificaat behaalt.

Wanneer u tijd en geld wilt besparen kunt u kiezen voor onze STCW combinatietrainingen. Door de overlap van trainingen eruit te halen, kan de cursus ingekort worden. Waardoor ook de prijs lager uitvalt.

Specialist maritieme trainingen

Alle instructeurs bij FMTC zijn gecertificeerde mensen uit de praktijk, met jarenlange ervaring. Zij kennen de maritieme wereld als geen ander en kunnen de procedures en technieken op een boeiende manier overbrengen, waardoor de lesstof beter blijft hangen.

Naast onze maritieme trainingen zijn mogelijk onze offshore trainingen, GWO trainingen en de industrie trainingen ook interessant voor u.

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten

Inloggen